Voor welke baan van morgen bent u het meest geschikt?

Posted by

De mondiale arbeidsmarkt zal het komende decennium snel veranderen. De reden: meer banen worden geautomatiseerd, omdat technologieën zoals kunstmatige intelligentie en robotica de werkplek overnemen.

Aangezien de soorten vaardigheden die op de arbeidsmarkt nodig zijn snel veranderen, zullen individuele werknemers een leven lang leren moeten volgen om een ​​bevredigende en lonende loopbaan te bereiken. Voor bedrijven zullen strategieën voor herhaling en bijscholing van cruciaal belang zijn om het talent te vinden dat ze nodig hebben en om bij te dragen aan een maatschappelijk verantwoorde benadering van de toekomst van het werk. Voor beleidsmakers zijn herplaatsing en herscholing van de bestaande beroepsbevolking essentiële hefbomen om de toekomstige economische groei aan te zwengelen, de maatschappelijke weerbaarheid te vergroten in het licht van technologische veranderingen en de weg te effenen voor toekomstbestendige onderwijssystemen voor de volgende generatie werknemers.

Hoewel er veel voorspellingen zijn gedaan over transformaties op de arbeidsmarkten, bestaan ​​er weinig praktische benaderingen voor het identificeren van kansen op herplaatsing en banen. Op weg naar een revolutie tijdens de wederopbouw: een toekomst van banen voor iedereen biedt een waardevolle nieuwe tool die individuele werknemers, bedrijven en overheden helpt hun acties en investeringen voorrang te geven. Met behulp van big data-analyse van online vacatures, toont de methodologie de kracht van een data-gedreven aanpak om rehabilitatiepaden en kansen op banen te ontdekken. De methodologie kan worden toegepast op verschillende taxonomieën van functievereisten en gegevensbronnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.