Future-Skills test

Heb jij de future Skills om de robots de baas te zijn?

Ben jij klaar voor de toekomst? Beschik jij als medewerker, manager of  ondernemer over de juiste Future Skills?

Future Skills; wat zijn het precies?

Future skills zijn de vaardigheden die nodig zijn om succesvol deel te kunnen nemen aan de arbeidsmarkt van de toekomst. Deze worden ook wel 21st century skills genoemd, het World Economic Forum noemt 10 vaardigheden. Opvallend genoeg zijn dit vooral ‘menselijke’ vaardigheden die niet geautomatiseerd kunnen worden.
Beschik jij als medewerker, manager  of ondernemer over de juiste future skills?

Hoe verandert de markt voor medewerkers door de impact van nieuwe technologie? Blijven bedrijven dezelfde eisen stellen aan hun medewerkers? Heb je in kaart of jij aan jezelf moet werken?

Wat wordt er in de toekomst van jou als professional gevraagd door de opkomst van robots, Artificial Intelligence, Big Data en virtual reality en, nu al overal zichtbaar, cryptocurrency? Nu al weten waar je aan kan werken vergroot je voorsprong om klaar te zijn voor de veranderende wereld van morgen. Doe de test en ontvang concrete richting over wat je het beste kunt gaan ontwikkelen.

De Future-Skills Test

Na deze test van enkele minuten krijg je direct een persoonlijk rapport met jouw future proof score; een statusupdate van jouw set softskills. Daarmee weet je waar voor jou de winst te behalen is om relevant te blijven in de financiële wereld van morgen.

Test nu je future skills door op onderstaande link te klikken! https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=D7L5Dsojb0WshM0rUc3MSWbLkrlrRgxMnCGLNH_2WrRUNEZMUDU1VVE2MTcxSFZCTTVJTEtDUEkyNy4u